Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Økonomisk gevinst ved etablering av PRIMA FERDIG HEKK

CARSTEN KNUDSEN A/S valgte å etablere en ferdighekk i stedet for å plante de klassiske små tynne hekkstokkene på slutten av prosjektet. Dette gjorde at de siste 7 av 20 eksklusive utleieboliger bygget i RYNKEBY HUSE ble leid ut svært raskt. Les hvorfor her

Ferdighekk bøk fra PRIMA FERDIG HEKK - Carsten Knudsen Rynkeby Huse

Leieboliger oppført av byggentreprenør CARSTEN KNUDSEN A/S ble revet vekk

Hvilken økonomisk forskjell utgjør det for en entreprenør i byggebransjen som tømrer- og snekker CARSTEN KNUDSEN A/S dersom han velger å etablere en fullvoksen ferdighekk i stedet for å plante de tradisjonelle små, tynne hekkplantene ved prosjektavslutning? For CARSTEN KNUDSEN betydde det at de siste 7 av 20 eksklusive utleieboliger oppført i RYNKEBY HUSE lynraskt ble utleiet, og leietakere som allerede hadde skrevet under, ble utrolig fornøyde.

“Beboerne trodde at vi ville plante bittesmå hekkplanter, men fokuset vårt hos CARSTEN KNUDSEN er kvalitet både i bygg og utearealer, så vi fikk raskt leid ut de siste 7 boligene da ferdighekken kom opp fra den ene dagen til den andre. Frykten hos leietakere i et nyoppført boligområde er alltid at det tar litt tid før området får sjel. Og menneskene gir jo sjel til et område, men det gjør sannelig omgivelsene også – og det kan man skape med PRIMA FERDIG HEKK®. Det førte til utrolig rask utleie, fornøyde leietakere og stor verdi.” – sitat Carsten Knudsen.

PRIMA FERDIG HEKK bøk vs. vanlig bøkhekk

FERDIGHEKK GIR SJEL OG ØKONOMISK GEVINST VED BYGGING

Selve ideen til RYNKEBY oppstod på en seiltur i Juelsminde i Danmark, der direktør Carsten Knudsen var på ferie med kona si. Her så Carsten et bygg som inspirerte ham til fremtidens leilighetskompleks til eldre. CARSTEN KNUDSEN så nemlig et lignende potensial i Ringe på Fyn, og snart skulle drømmen ta form. Ønsket var å skape et lite nabolag med frittliggende, åpne tomter og hus av høy kvalitet med ekte sjel. CARSTEN KNUDSEN har fokus på bedre bygg og ønsket samme eksklusivitet i det grønne utemiljøet.

Derfor kontaktet han PRIMA FERDIG HEKK® og dro innom planteskolen for å høre om muligheten til å plante eksklusive, fullvoksne danske hekker i stedet for den «tradisjonelle, lave busken» som man ofte ser etablert ved nybygg og boligkomplekser. CARSTEN KNUDSEN kikket på plantene og bestilte deretter ferdighekk i stedet for de utbredte små, spede barrotshekkene.

“Vi driver jo en virksomhet på kvalitet og for meg er det avgjørende at vi tjener penger, men det er ikke avgjørende at lønnsomheten skal være på topp fra første dag. For oss betyr det mye å investere helhjertet i prosjektet siden jeg på den måten investerer i fornøyde leietakere fra første dag, som selv står på for å opprettholde det flotte utearealet vi har skapt og sådd kimen til med ferdighekk fra PRIMA FERDIG HEKK®”.

Carsten Knudsen forklarer at det for virksomheten var en god ferdighekk-investering allerede i dagene etter, fordi de siste boligene ble revet vekk da potensielle leietakere kom og så den komplette drømmen der både husene og de grønne, ferdige rammene plutselig stod klare.

“Dersom de siste sju boligene ikke var blitt leid ut på bare to måneder til, så ville to måneders tomgang vært et dårligere regnestykke sammenlignet med engangsinvesteringen i ferdighekken” – sitat Carsten Knudsen

PRIMA FERDIG HEKK® – SKANDINAVIAS LEDENDE PRODUSENT

PRIMA FERDIG HEKK® er fullvoksne danske kvalitetshekkplanter som leveres i høydene 125, 150, 180 og 220 cm – direkte til prosjektet fra dag til dag. Den unike ferdighekkvaliteten som PRIMA FERDIG HEKK® er kjent for, er spesialisert og utviklet på Fyn gjennom 25 år. Med andre ord er PRIMA FERDIG HEKK® din garanti for markedsledende kunnskap og enestående dansk plantekvalitet og -volum.

Når du bestiller fra PRIMA FERDIG HEKK®, kan du plante hekk stort sett hele året. Denne muligheten er helt unik i hekkbransjen og en svært eksklusiv fordel med PRIMA. En fordel som mange entreprenører benytter og nyter godt av, ettersom det ikke stiller strenge krav til om etableringsdatoen for utearealet forskyves litt. Medarbeiderne hos PRIMA er spesialister og kan derfor fortelle deg hvilke hekktyper du vil lykkes med på det aktuelle prosjektet, lokale påvirkninger, jordsmonn og mye annet.

Er du interessert i å vite mer? Da finner du kontaktinformasjonen vår her.

Nyheter

Pantegropa

Artikkel onsdag d. 5 april 2023

Sjekk jordforholdene før planting

Tre ting er helt essentielle for, at din færdighæk vil få et godt liv hos dig – nemlig kvaliteten af den jord du planter færdighækken i samt jorden under planterenden (undergrunden), og om du husker at vande tilstrækkeligt.
Sådan vander du din hæk

Artikkel fredag d. 31 mars 2023

Vanningsveiledning – lær hvordan du vanner hekken din riktig

Vann er nøkkelen til å lykkes med ferdighekken. Det er viktig at du er oppmerksom på vanning av hekken de første to årene. Her kan du lese hva du må gjøre for å lykkes med vanning av hekken.
PRIMA-FÆRDIG-HÆK-boegehaek-faerdighaek-boeg-150cm

Artikkel onsdag d. 22 mars 2023

Ferdighekk guide

Ferdige hekker er ikke bare ferdige hekker. Derfor, i denne artikkelen, gir vi deg 3 viktige og gode tips om hvordan du enkelt kan få øye på en kvalitets ferdighekk.
Ekspedisjon av PRIMA FERDIG HEKK

Artikkel fredag d. 4 november 2022

Plant i vei i minusgrader

Kan man plante PRIMA FERDIG HEKK i minusgrader? Det spørsmålet får vi ofte når det kalde vinterværet melder sin ankomst. Derfor forklarer vi her hvorfor du gjerne kan plante nå, og hvorfor det faktisk er en fordel på mange måter.
Bøg - fagus sylvatica

Artikkel søndag d. 24 april 2022

Bøkehekk – en absolutt hekkfavoritt

Bøk er en av de mest populære hekkene i vårt sortiment. Derfor opplever vi også at mange av spørsmålene vi mottar handler om pleie og håndtering av bøk, samt bøkehekkens pris og når man kan plante en bøkehekk.
Diabolo

Artikkel torsdag d. 10 mars 2022

Solbærspirea ‘Diabolo’ busker – få et flott fargespill i hagen

Solbærspirea 'Diabolo' busker er hardfør og med god veksthastighet. Det er det ideelle valget for deg som ønsker å plante en busk som ikke krever for mye vedlikehold.
Avnbøg Vinter Premium

Artikkel fredag d. 5 oktober 2018

Gartneren anbefaler – Den sterke og sunne Agnbøk ‘Vinter Premium’

Agnbøk har mange fordeler, noe som gjør det til et spesielt populært hekkvalg i norske hager. Vi gir deg her 4 gode grunner til å velge agnbøk 'Vinter Premium'.
Færdighæk plantes

Artikkel onsdag d. 11 oktober 2017

Lev ut hagedrømmen

Du trenger ikke ha grønne fingre for å plante PRIMA FERDIG HEKK les her hvor enkelt det er å lage vakre, harmoniske hekkrammer med en ny fullvoksen kvalitetshekk fra PRIMA FERDIG HEKK.
Færdighæk plantes

Artikkel mandag d. 5 juni 2017

5 gode grunner til å velge PRIMA FERDIG HEKK

Fullvoksen hekk og privatliv med et tastetrykk. PRIMA FERDIG HEKK lar deg slippe å vente i mange år på at det skal vokse opp en fullvoksen kvalitetshekk.
PRIMA FÆRDIG HÆK bøg plantet hos dronningen

Artikkel fredag d. 29 mai 2015

Dronning Margrethe fik PRIMA FERDIG HEKK

Vi er stolte af, at vi blev valgt som leverandør af færdighæk til Dronning Margrethe eventyrlige staudehave på Fredensborg Slot. Haven blev tildelt Dronningen i anledningen af hendes 75-års fødselsdag; en smuk og farverig gave fra folketinget.