Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Informasjonskapsler og personvern

Informasjon om informasjonskapsler

Ved å benytte www.primaferdighekk.no, aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler.

Nettstedets eier:

Denne hjemmesiden er drevet og eid av:
Møllegårdens Planteskole
Ravnshøjgyden 6, 5750 Ringe
Danmark
Telefon: +45 6599 2195
Email: [email protected]
Fax: +45 6599 2102

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten datafil som lagres på datamaskinen din når du surfer på nettet. Informasjonskapsler brukes f.eks. til å registrere atferden din på en spesifikk hjemmeside og til å huske deg neste gang du besøker samme hjemmeside. En informasjonskapsel er ikke et program og inneholder ikke virus.

Nødvendige informasjonskapsler – sesjonsavhengige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at siden skal fungere korrekt:

  • Innholdet på denne hjemmesiden er lagret og administrert gjennom Joomla! CMS-plattform. Dette systemet setter informasjonskapsler som brukes til å gjenkjenne deg når du beveger deg rundt på siden og husker om du f.eks. er logget inn, hvilke sider du besøker og lignende statistiske data.
  • Vi bruker redCookie-skriptet fra redWeb, som lagrer informasjon om du har akseptert informasjonskapsler.

Informasjonskapsler for preferanse

Disse informasjonskapslene brukes til å sikre en optimal brukeropplevelse på hjemmesiden. Det er for eksempel valgte preferanser som språk eller valg som forenkler navigeringen. Ingen personlig identifiserbare data samles inn med denne typen informasjonskapsler.

  • Videoer som er lagret på siden, er via YouTube eller Vimeo. YouTube og Vimeo bruker blant annet informasjonskapsler til å registrere hvilke videoer som vises og hvor mye av den du har sett.

Informasjonskapsler for drift og optimalisering

Disse informasjonskapslene brukes til å betjene nettstedet. Det kan for eksempel være opptelling av antall besøkende eller annen informasjon som skal brukes til analyse. De brukes også i forbindelse med spørreskjemaer. Disse informasjonskapslene kan i begrenset grad samle inn data som kan knyttes til den enkelte bruker.

  • Vi bruker Google Analytics for å analysere hvordan brukerne bruker hjemmesiden. Informasjonen som informasjonskapselen samler inn om din bruk (trafikkdata, inkludert din IP-adresse), sendes til og lagres på Googles servere i USA. Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing – anonym sporing på tvers av nettsider

Disse informasjonskapslene brukes til å følge brukere på tvers av deres besøk på flere hjemmesider. Disse informasjonskapslene kan brukes til å bygge opp profiler som viser hvilke søk hver bruker har foretatt eller hvilke sider de har besøkt. Disse informasjonskapslene kan lagre data som identifiserer den enkelte bruker eller som inneholder spesifikk informasjon om brukeren. Anonyme data kan bli delt med tredjepart.

  • Med AddThis kan du dele sidens innhold på sosiale nettverk. Når du deler, vil AddThis sette informasjonskapsler som samler informasjon om hvilke sider du deler og hvilke sosiale nettverk du deler dem på.
  • Informasjonskapsler fra Facebook brukes til å vise en "liker"-knapp og informasjon om hvilke av dine Facebook-venner som liker. Facebook gir dessuten tilgang til et statistikkverktøy (Facebook Insights), som viser informasjon om bruken av Facebook.

Tredjepart med tilgang til informasjonskapsler

Marginal Reklamebureau ApS, er et tredjeparts digitalt byrå tilknyttet PRIMA FERDIG HEKK med tilgang til og håndtering av online markedsføringsaktiviteter for PRIMA FERDIG HEKK og håndtering av PRIMA FERDIG HEKKs nettbutikk.

Marginal har tilgang til data fra Google Analytics, Google Ads og kjøpsdata i nettbutikken - disse brukes utelukkende til statistikk og rapportering.

Det er kun ansatte i Marginal som har tilgang til dataene. Når et arbeidsforhold hos Marginal avsluttes, fjernes den tidligere ansatte fra alle tilganger.

Nettstedet er hostet av Hetzner, som er plassert i Tyskland.

Avvisning av informasjonskapsler

Du kan alltid avvise informasjonskapsler på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren. Hvor du finner innstillingene, avhenger av hvilken nettleser du bruker. Du må imidlertid være oppmerksom på at hvis du gjør det, er det mange funksjoner og tjenester du ikke kan bruke fordi de forutsetter at hjemmesiden kan huske valgene du gjør.

Sletting av tidligere aksepterte informasjonskapsler

Informasjonskapsler som du tidligere har akseptert, kan deretter slettes enkelt. Hvis du bruker en PC med en nyere nettleser, kan du slette informasjonskapslene ved å bruke hurtigtastene: CTRL + SHIFT + Delete. Hvis snarveitastene ikke virker og/eller du bruker en MAC, må du begynne med å finne ut hvilken nettleser du bruker og deretter klikke på den relevante lenken: (Husk: Hvis du bruker flere nettlesere, må du slette informasjonskapsler i alle nettleserne.)

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari 5.0

Flash cookies (gælder alle browser)

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner med styresystemet Android

Telefoner med Windows 7

Vi lagrer navn og e-post i mailchimp til å sende ut nyhetsbrev til påmeldte av dette. Hvis du ikke lenger ønsker å motta vår nyhetsbrev, kan du avregistrere deg fra vårt nyhetsbrev her.