Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Ferdig bøkehekk

Bøkehekk er en vakker og frodig hekkeplante som kjennetegnes av sin evne til å holde på bladene hele året, og som skifter farge etter årstidene. Bøkehekken er derfor en utrolig populær hekkplante som sikrer naturlig privatliv i hagen din året rundt. På denne siden finner du vårt utvalg av ferdige bøkehekker.

Ferdighekk

Eksklusiv og naturlig bøkehekk

Med en bøkehekk fra PRIMA FERDIG HEKK® får du en eksklusiv hekk til hagen din, som vil pryde øynene dine hver eneste dag hele året rundt. Etter dine behov finner vi den helt perfekte typen og størrelsen på bøkehekken som vil tilføre skjønnhet og idyll til hagen din.

PRIMA FERDIG HEKK®

Kun våre fullvoksne bøkehekker av høyeste kvalitet blir merket som PRIMA FERDIG HEKK® etter vår strenge kvalitetskontroll på marken. PRIMA FERDIG HEKK® har den største fylde og volum med en kvalitet som kun oppnås gjennom profesjonell dyrking og pleie. Du hopper over 5 års ventetid og får en bøkehekk som allerede fra leveringsdagen har den tettheten som kjennetegner PRIMA FERDIG HEKK®.

HERKULES HEKK®

Bøkehekkene som fortsatt utvikles på marken og ennå ikke har oppnådd samme fylde og tetthet som PRIMA FERDIG HEKK®, blir merket som HERKULES HEKK®. Innen 2 år vil din HERKULES HEKK® ha utviklet seg til en bøkehekk med samme kvalitet og fylde som PRIMA FERDIG HEKK®.

Du er alltid dekket av vår vekstgaranti uansett hvilken hekkeplante du velger. Vi går ikke på akkord med vår eksklusive kvalitet og garanterer alltid 100 % tilfredshet med din nye og vakre ferdige bøkehekk.

HERKULES HEKK vs. PRIMA FERDIG HEKK

Ferdig bøkehekk på vei til deg

Bestilling av ferdig bøkehekk hos oss er en enkel og rask prosedyre. Du trenger bare å velge en bøkehekk fra vårt utvalg, angi leveringsdatoen, og grave en plantepute med målene 40 cm i bredden og 30 cm i dybden. På denne måten er du allerede 90% i mål.

vaelg-din-haek 01

01 Velg bøkehekk

Vi har gjort det enkelt for deg å få en bøkehekk. Velg den som passer best for deg.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Levering

Bøkehekkene leveres til deg. Du velger selv leveringsdatoen når du bestiller. Leveringstiden er 6-9 hverdager.

Hækplanter ikon 03

03 Plant

Det er enkelt å plante bøkehekken. Les vår veiledning, og i 1-2-3 er det en flott bøkehekk.