Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Om PRIMA FERDIG HEKK

PRIMA FERDIG HEKK

Hopp over 5 års ventetid og få grønt privatliv NÅ

PRIMA FERDIG HEKK® er fullvoksne kvalitetshekkplanter som leveres i høydene 125, 150, 180 og 220 cm – direkte hjem til din hageport. Den unike plantekvaliteten som PRIMA FERDIG HEKK® er kjent for, er spesialisert og utviklet i Fyns jord i Danmark i løpet av de siste 30 årene.

Med andre ord er PRIMA FERDIG HEKK® din garanti for en markedsledende know-how og enestående plantekvalitet og -volum. Det betyr også at vi har en unik kunnskap om hekkplanter som vi gjerne deler for å gjøre vurderingsprosessen lettere for deg. Derfor er du alltid velkommen til å kontakte oss med plantespesifikke spørsmål om jordforhold, anbefaling av hekktyper eller annet, hvis du er i tvil om noe i forkant av eller etter etablering av PRIMA FERDIG HEKK®

Cecilie-bøg-150cm(1000×787)

Du gjenkjenner oss på PRIMA kvalitet

Vår know-how og våre produksjonsmetoder gjør at du finner den mest voluminøse, tette og fyldige kvaliteten av ferdighekk i vår produksjon. For å underbygge og sikre vår høye kvalitetsstandard og vår markedsposisjon som Skandinavias ledende leverandør av ferdighekk, har vi utarbeidet en kvalitetsgaranti i samarbeid med Professor II i parkteknologi ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen.

Vi har utarbeidet en rekke standarder for våre bøke- og ligusterhekker, og vi garanterer naturligvis at hekkene lever opp til disse når de leveres til deg. Samtidig gir standardene deg bedre innsikt i hva du kan forvente deg av hekkens størrelse, grenstruktur, røtter og jordklump. Du kan lese vår kvalitetsgaranti her.

Skandinavias første og største produsent av ferdighekk

Ideen til konseptet med å produsere og levere ferdighekk ble grunnlagt i 1992 av innehaver Lars Strarup, som på denne måten har blitt den første leverandøren og stifteren av ferdighekk-konseptet. I dag har den eksklusive produktlinjen for ferdighekk høstet stor anerkjennelse for de velutviklede plantene og den alltid like utsøkte kvaliteten. Les mer om Lars’ lokale idé som vokste seg til en internasjonal suksess her.

Kvalitetskontrollen er i høysetet

Kun de beste hekkplantene velges og merkes med en liten, men lett gjenkjennelig PRIMA FERDIG HEKK® etikett. Denne etiketten er din garanti for at du får en ekte PRIMA FERDIG HEKK® som har gjennomgått grundig kvalitetskontroll og nøye utvelgelse. Denne etiketten er også symbolet på den 3-årige vekst-garantien som følger med alle PRIMA FERDIG HEKK®.

Alle våre planter gjennomgår en streng kvalitetskontroll før de merkes som PRIMA FERDIG HEKK®. Underveis i produksjonsforløpet stelles plantene av kyndige gartnere slik at hekkplantene alltid har optimale vekstbetingelser. Denne produksjonsmetoden gjør spesielt etableringsfasen veldig enkel for kundene våre, fordi man raskt kan se hvilken vei hekkplantene skal vendes – og nettopp dette er spesielt viktig hvis man skal oppnå det beste resultatet.

KLAR til plantegrøfta ved levering

Ferdighekk med jordklump

Plantenes røtter beskjæres løpende for å oppnå en tett forgrenet rotmasse rett under planten. Denne rotmassen, som er beskyttet av en jordklump med strie rundt, følger med ferdighekken ved levering og sikrer enkel rask og effektiv planting.

Det eneste du skal gjøre er å ta hekkplanten fra pallen som plantene leveres på, og plassere plantene i plantegrøfta som du har gjort klar. Det miljøvennlige nettet rundt ferdighekkens rotklump lar du sitte på.

Det har én viktig funksjon, nemlig å sikre at hele rotnettet beskyttes under planting og når du stamper til jorden etter planting. Alle nettene våre er 100 % organiske og produseres av juteplanten. Det betyr at de blir raskt til jord etter planting.

Liguster liga