Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Om HERKULES HEKK

HERKULES HEKK® er den nest beste løsningen på markedet etter PRIMA FERDIG HEKK®.

HERKULES HEKK

'Nesten' ferdighekke

HERKULES HEKK® er en 'nesten ferdighekk' og fungerer slik som et alternativ eller en «lillebror» til de fullvoksne, voluminøse og eksklusive hekkplantene fra  PRIMA FERDIG HEKK®. Hvis du er i en situasjon der du ikke har bruk for en spesielt tett og fyldig hekk med én gang, men heller ikke vil vente i flere år på en, så er HERKULES HÆK® den nest beste løsningen på markedet etter PRIMA FERDIG HEKK®.

Når du vurderer om du har behov for enten en HERKULES HEKK® eller PRIMA FERDIG HEKK® , må du vurdere om du har behov for en tett og avskjermende hekk med det samme, eller om du kan vente et par år, på at hekken skal vokse seg tett. HERKULES HEKK® bruker ca. 2 år på å vokse seg til en fin, forgrenet hekkflate på nivå med PRIMA FERDIG HEKK®.

Så 2 år er den spesifikke tidsforskjellen du må forholde deg til i vurderingsprosessen. Du kan se i videoene her hvordan tetthetsforskjellen er på våre to kvaliteter.

 

PRIMA FERDIG HEKK vs. HERKULES HEKK

Forskjellen på HERKULES HEKK og PRIMA FERDIG HEKK?

Nå tenker du kanskje som så? Betyr det at HERKULES HEKK® er av en dårligere plantekvalitet sammenlignet med PRIMA FERDIG HEKK®, og at du aldri får en like tett og fyldig hekk som med PRIMA FERDIG HEKK® både er fra dag én og senere om årene? Det korte svaret er at, nei, det får du også med en HERKULES HEKK®. Du må bare vente et par år lenger for å få det samme resultatet. HERKULES HEKK® dyrkes i samme produksjon og på samme jord som produksjonen vår av PRIMA FERDIG HEKK®. HERKULES HEKK® er sånn sett alle de hekkplantene som ikke vokser opp til å få det kjente PRIMA FERDIG HEKK®-kvalitetsstemplet når vi merker plantene og kategoriserer dem før forsendelse. Efter to år har produksjonen vår av HERKULES HEKK® slik utviklet seg til å selges PRIMA FERDIG HEKK®.

Kvalitetsplanter = vellykket etablering

HERKULES HEKK® leveres klippet i fire ulike høyder. Høyden til hekkplantene er målt fra jordflaten til toppen av hekken, røttene telles altså ikke med. Du velger selv leveringsdato ved bestilling, og leveringstiden er 2 dager. Hekkplantene leveres med jordklump, noe som betyr at du får hele planten med sterke røtter ved levering. Det sikrer et godt utgangspunkt for plantenes vekst, siden hekken har veldig gode forutsetninger for å ta til seg nok næring og vokse videre hjemme hos deg.

Sammenlignet med for eksempel barrotsplanter eller alminnelige hekkplanter får du altså en langt sterkere og mer 'moden' plante, noe som er et viktig suksesskriterium som forklarer hvorfor HERKULES HEKK® og PRIMA FERDIG HEKK® er så enkle å plante og lykkes med.

Når du planter HERKULES HEKK® er du samtidig omfattet av vår 3-årige vekstgaranti, forutsatt at plante- og stellveiledningen som vi har utarbeidet for PRIMA FERDIG HEKK®, er fulgt korrekt. Les mer om vår vekstgaranti her.