Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Vekstgaranti

Vekstgarantien gjelder for alle planter fra PRIMA FERDIG HEKK®. Det betyr at vi raskt og kostnadsfritt leverer en tilsvarende plante hvis du opplever at en av plantene dine mistrives eller dør innenfor tre år, så lenge vår planting- og stellveiledning er fulgt.

Hva betyr vekstgaranti hos PRIMA FERDIG HEKK®?

Hos PRIMA FERDIG HEKK streber vi alltid etter å oppfylle vår visjon om å levere kvalitetsferdighekker. Vår vekstgaranti er et løfte om kvalitet og trygghet som gjelder for alle planter i vårt sortiment, forutsatt at vår enkle plante- og stellguide er fulgt korrekt.

Hva betyr dette for deg?
Det betyr at når du handler hos oss, kan du være sikker på at dine hekkplanter er i gode hender fra start til slutt.

Vi er imidlertid klar over at uforutsette situasjoner kan oppstå. Derfor, hvis du skulle oppleve at en av dine planter uventet ikke trives eller dessverre dør i løpet av tre år, erstatter vi disse plantene kostnadsfritt.

Hva må du gjøre?
Med de bestilte plantene sender vi vår veiledningen for planting og pasning som du må følge korrekt. I tillegg er det veldig viktig at du kontakter oss øyeblikkelig hvis noe bekymringsfullt oppstår, slik at vi har mulighet til å gi "førstehjelp" og forhåpentligvis få plantene tilbake til trivsel. For å benytte deg av vekstgarantien må du kontakte oss så snart problemene oppdages. Hvis du kontakter oss lenge etter at skaden er oppdaget, vil vi dessverre ikke kunne vite hva som har skjedd med planten. I slike tilfeller vil vi dessverre ikke kunne tilby vekstgaranti. Det er derfor viktig at du kontakter oss så snart du mistenker problemer med hekken din.

Mistrives hekken din eller er du bekymret for at den mistrives? Send oss en e-post på [email protected] med bilder av problemene, så svarer vi så raskt som mulig på bekymringen din. Bildene du vedlegger i e-posten kan gjerne være nærbilder av hekken og et bilde tatt på avstand slik at vi kan se hekkens omgivelser. Vi erstatter nye planter og frakten av disse.

Vennligst merk: Det er imidlertid viktig å merke seg at vekstgarantien ikke dekker frostskader og tørkeskader. Vi oppfordrer våre kunder til å følge vår veiledning om riktig pleie og vedlikehold for å sikre at plantene deres trives best mulig.

Vekstgaranti

Alltid samme tetthet og volum – uansett høyde

Med en ferdighekk fra PRIMA FERDIG HEKK® er du garantert den ultimate kvaliteten innen hekkplanter. Våre PRIMA FERDIG HEKK®-hekkplanter får påsatt en PRIMA FERDIG HEKK®-etikett, som indikerer at de har gjennomgått en skarp kvalitetskontroll, hvor vi nøye velger de plantene som har riktig grenstruktur, volum, tetthet og vekst.

Det betyr at du garanteres den samme tettheten og kvaliteten, uansett hvilken hekk du velger og uavhengig av høyden. Hekkplanten blir altså ikke tynnere eller mindre fyldig i 125 cm høyde, sammenlignet med for eksempel 180 cm.

Grogaranti
Vi tar kvaliteten veldig seriøst

Kvalitetsgaranti

Vi tar kvaliteten veldig seriøst, og som Skandinavias ledende produsent av ferdighekker jobber vi hele tiden for å gi kundene maksimal trygghet og know-how i beslutningsprosessen. Derfor ha vi gått enda et skritt videre og utarbeidet en rekke kvalitetsstandarder for bøke- og ligusterhekkene våre, og vi garanterer naturligvis for at hekkene lever opp til disse når de leveres til deg. Kvalitetsstandardene våre er utarbeidet i samarbeid med professor II i parkteknologi ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen. Standardene vi har utarbeidet for å gjøre det enklere for deg å få bedre innsikt i hva du kan forvente deg av hekkens størrelse, grenstruktur, røtter og jordklump, mm. Kvalitetsstandardene finner du her.

Se hele det spennende, grønne ferdighekk-sortimentet her.

Cecilie-bøg-150cm(700×550)