Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Vekstgaranti

Vekst-garantien gjelder for alle PRIMA FERDIG HEKK® og HERKULES HEKK®. Det betyr at vi raskt og kostnadsfritt leverer en tilsvarende plante hvis du opplever at en av plantene dine mistrives eller dør i løpet av det første året.

Vekstgaranti

Alltid samme tetthet og volum – uansett høyde

Med en PRIMA FERDIG HEKK® garanteres du hekkplanter av plettfri kvalitet. Innen hekkplanten vår får påsatt en PRIMA FERDIG HEKK®-etikett, har den gjennomgått en skarp kvalitetskontroll, hvor vi nøye velger de plantene som har riktig grenstruktur, volum, tetthet og vekst. Det betyr at du garanteres den samme tettheten og kvaliteten, uansett hvilken hekk du velger og uavhengig av høyden. Hekkplanten blir altså ikke tynnere eller mindre fyldig i 125 cm høyde, sammenlignet med for eksempel 180 cm.

Grogaranti

Vekstgaranti

Den lille PRIMA FERDIG HEKK® -etiketten er ditt synlige bevis på at du har en PRIMA FERDIG HEKK® og at du slik omfattes av vår 1-årige garanti. Vekst-garantien gjelder for alle PRIMA FERDIG HEKK® og HERKULES HEKK®, forutsatt at veiledningen for planting og stell er fulgt korrekt.

Det betyr at vi raskt og kostnadsfritt leverer en tilsvarende plante hvis du opplever at en av plantene dine mistrives eller dør i løpet av det første året. Det eneste du trenger å gjøre, er å vise oss den lille etiketten på hekken. Underveis i produksjonsforløpet har vi spesialiserte gartnere som passer på plantene, slik at de alltid har optimale vekstbetingelser.

Vi tar kvaliteten veldig seriøst

Kvalitetsgaranti

Vi tar kvaliteten veldig seriøst, og som Skandinavias ledende produsent av ferdighekker jobber vi hele tiden for å gi kundene maksimal trygghet og know-how i beslutningsprosessen. Derfor ha vi gått enda et skritt videre og utarbeidet en rekke kvalitetsstandarder for bøke- og ligusterhekkene våre, og vi garanterer naturligvis for at hekkene lever opp til disse når de leveres til deg. Kvalitetsstandardene våre er utarbeidet i samarbeid med professor II i parkteknologi ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen. Standardene vi har utarbeidet for å gjøre det enklere for deg å få bedre innsikt i hva du kan forvente deg av hekkens størrelse, grenstruktur, røtter og jordklump, mm. Kvalitetsstandardene finner du her.

Se hele det spennende, grønne ferdighekk-sortimentet her.

Bøgehæk færdighæk