Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Ferdig laurbærhegg

Laurbærhegg, også kjent som Prunus laurocerasus. Denne frodige og vakre hekktypen er populær av mange grunner, og dens anvendelighet strekker seg fra små hager til store parker. Når du utforsker vårt store utvalg av laurbær-færdighekk, åpner det seg en verden av muligheter for å legge til skjønnhet, struktur og privatliv til ditt utendørs rom.

Laurbærhegg

Mer enn bare en ferdig hekk

Frodig hekk med mange muligheter

Laurbærhegg, også kjent som Prunus laurocerasus, er et svært populært valg blant danske hageeiere. Den frodige og vakre hekktypen er en favoritt av mange grunner, og dens anvendelighet strekker seg fra små hager til store parker. Når du utforsker vårt store utvalg av ferdighekk laurbærhegg, åpner det seg en verden av muligheter for å tilføre skjønnhet, struktur og privatliv til ditt utendørsrom. Laurbærhegg egner seg best til å vokse fritt, og ikke til å bli formet; her vil en hekk med mindre blader som for eksempel liguster eller bøk være å foretrekke. Laurbærhegg fra PRIMA FERDIG HEKK leveres også med fordelen av at plantene allerede har vokst til betydelig høyde og fylde, noe som sparer deg for den lange ventetiden forbundet med å etablere en hekk fra bunnen av. Dette gjør det enkelt og praktisk å oppnå det ønskede utseendet og funksjonaliteten i hagen din med minimal innsats.

Grønt hele året

En av de mest tiltalende egenskapene ved laurbærhegg er dens evne til å beholde sin grønne prakt året rundt. Selv i de kaldeste vintermånedene forblir løvet frodig og grønt, noe som gir en konstant følelse av liv og farge i hagen. Dette gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å opprettholde et attraktivt utendørs miljø, selv når andre planter går i dvale.

Dette må du være oppmerksom på

Selv om vi kjenner den vakre og grønne hekken med de velkjente mørke bærene, er det ikke alle som er klar over at hekkens bær også er giftige. Laurbær-bær er i seg selv ufarlige; forgiftning oppstår bare hvis steinen knuses og kjernen tygges. Dette er derfor ingenting å være redd for, men det er likevel noe du bør være oppmerksom på hvis du har små barn eller nysgjerrige dyr i husstanden. Vil du vite mer om hva det krever å ha en laurbærhegg? Da kan du lese vårt innlegg om fordeler og ulemper ved en laurbærhegg.
Kirsebærlaubærhæk fordele og ulemper

Laurbær-ferdighekk på vei til deg

Å bestille en laurbær ferdighekk hos oss er en enkel og rask prosess. Du trenger bare å velge en laurbær ferdighekk fra vårt utvalg, bestemme leveringsdatoen og grav en plantegrøft på 40 cm i bredden og 30 cm i dybden. Da er du allerede 90% på vei.

vaelg-din-haek 01

01 Velg laurbærhegg

Vi har gjort det enkelt for deg å få en laurbær ferdighekk. Velg den som passer dine ønsker og klimasone.

Levering af PRIMA FÆRDIG HÆK 02

02 Levering

Laurbærhegg leveres til deg. Du velger selv leveringsdatoen når du bestiller. Leveringstiden er 6-10 arbeidsdager.

Hækplanter ikon 03

03 Plant

Å plante laurbærhegg er enkelt. Les vår veiledning, og 1-2-3, så har du en flott hekk.