Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

5 gode grunner til å velge PRIMA FERDIG HEKK

Fullvoksen hekk og privatliv med et tastetrykk. PRIMA FERDIG HEKK lar deg slippe å vente i mange år på at det skal vokse opp en fullvoksen kvalitetshekk.

Færdighæk plantes

Få fuldvoksen hæk og privatliv med ét klik

Fullvoksen HEKK og Privatliv med et tastetrykk

PRIMA FERDIG HEKK® lar deg slippe å vente i mange år på at det skal vokse opp en fullvoksen kvalitetshekk.

GJØR VENTETIDEN KORTERE

For mange hus- og hageeiere kan ventetiden føles uendelig, når man gjerne vil ha en tett, høy hekk i en fart, slik at hageaktiviteter, grillhygge og kaffe på terrassen kan nytes avskjermet og privat. Hekken danner ofte rammene rundt boligen, og fungerer slik som husets ansikt utad. Derfor drømmer de fleste i bunn og grunn om en fin, grønn hagefasade, men det tar tid å opparbeide en hekk fra bunnen av, og ventetiden kan være en tålmodighetsprøve.

GRØNN AVSKJERMING PÅ ÉN DAG

Ventetiden fra en sped liten barrotsplante til en fullvoksen hekk kan være en ergerlig og frustrerende periode, siden hekkens formål i bunn og grunn er å gi avskjerming og vern mot nysgjerrige blikk fra en forbipasserende. Det problemet har PRIMA FERDIG HEKK® gjort noe med. Gjennom 20 år har Planteskolen utviklet en spesialproduksjon av eksklusive, fullvoksne hekkplanter som gjør det lett for hageeiere å skape en idyllisk avskjerming, le, hyggelig privatliv og grøntarealer.Fullvoksen hekk - PRIMA FERDIG HEKK

SÅ ENKELT ER DET

PRIMA FERDIG HEKK® tilbyr mer enn 40 ulike hekktyper i høydene 125, 150, 180 og 220 cm. Du legger de fullvoksne hekkplantene i handlekurven på primaferdighekk.com, så leveres de direkte til hageporten din. Det eneste du trenger å gjøre, er å grave plantegrøfta (40 cm bred og 30 cm dyp), plassere hekkplantene i grøfta og vanne. Veiledningen for planting og stell er enkel å følge og forstå, og den medfølger alltid leveransen av ferdighekken i trykt form, når du mottar ferdighekken fra oss.

5 GODE GRUNNER TIL Å VELGE PRIMA FERDIG HEKK

En ferdighekk er ikke bare en ferdighekk. Det finnes mange ulike kvaliteter, og det kan være vanskelig å vite hva man må være oppmerksom på som forbruker, siden en ferdighekk ikke faller innenfor kategorien hverdagsinnkjøp. Derfor gir vi deg fem gode grunner til å velge den beste kvaliteten på markedet, PRIMA FERDIG HEKK®.

1. Kvalitetsgaranti

Vi har utarbeidet en rekke kvalitetsstandarder for de bestselgende bøke- og ligusterhekkene i Danmark, og vi garanterer naturligvis at hekkene lever opp til disse når de leveres til deg. De unike kvalitetsstandardene våre er utarbeidet i samarbeid med professor II i parkteknologi ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen.

2. Skandinavias ledende produsent

De dyktige gartnerne våre og vår lange erfaring som Skandinavias ledende produsent av ferdighekker gjør oss i stand til å gi kundene individuell veiledning, slik at vi sikrer at den ønskede hekktypen passer til vekstforholdene på det aktuelle plantestedet i Norge.

På utvalgte hagesentre kan du også se plantene våre og kvaliteten, og få personlig rådgivning før du bestiller.

3. Kvalitet og trygghet

Vi er Skandinavias ledende produsent av ferdighekker og har gjennom 15 år eksportert og produsert ferdighekker til hele Norge. Produksjonen vår av Skandinaviske planter er derfor tilpasset norsk klima. På hjemmesiden vår, primaferdighekk.com, finner du informasjon på produktsidene for hekkene. Kvalitet og trygghet er veldig viktig for oss. Vi jobber derfor hele tiden med å gi deg maksimal trygghet og know-how, både før og etter at du har kjøpt plantene hos oss. Du kan finne informasjon på hjemmesidene våre, men det er også alltid velkommen til å kontakte oss per telefon eller e-post.

4. Rask levering med gratis frakt

Vi legger mye prestisje i å levere raskt, når kundene er klare til å plante. Vi har en leveringstid på 5–7 dager. Du velger selv den spesifikke leveringsdatoen når du bestiller i nettbutikken.

5. Streng kvalitetskontroll og vekst-garanti

Kun de beste hekkplantene velges og er merket med liten, lett gjenkjennelig etikett. Denne etiketten er din garanti for at du får en ekte PRIMA FERDIG HEKK® som har gjennomgått grundig kvalitetskontroll og nøye utvelgelse. Denne etiketten er også symbolet på den 1-årige vekst-garantien som følger med alle PRIMA FERDIG HEKK®. Vekst-garantien betyr at vi raskt og kostnadsfritt leverer en tilsvarende plante hvis en eller flere av plantene dine mistrives eller dør i løpet av det første året.

VEKST-GARANTI

Den lille PRIMA FERDIG HEKK®-etiketten er ditt synlige bevis på at du har en PRIMA FERDIG HEKK® og at du er dekket av vår 1-årige vekst-garantien. Vekst-garantien gjelder for alle PRIMA FERDIG HEKK®, forutsatt at veiledningen for planting og stell er fulgt korrekt. Du kan lese mer om vekst-garantien vår her.

Vekst-garanti

Nyheter

Pantegropa

Artikkel onsdag d. 5 april 2023

Sjekk jordforholdene før planting

Tre ting er helt essentielle for, at din færdighæk vil få et godt liv hos dig – nemlig kvaliteten af den jord du planter færdighækken i samt jorden under planterenden (undergrunden), og om du husker at vande tilstrækkeligt.
Sådan vander du din hæk

Artikkel fredag d. 31 mars 2023

Vanningsveiledning – lær hvordan du vanner hekken din riktig

Vann er nøkkelen til å lykkes med ferdighekken. Det er viktig at du er oppmerksom på vanning av hekken de første to årene. Her kan du lese hva du må gjøre for å lykkes med vanning av hekken.
PRIMA-FÆRDIG-HÆK-boegehaek-faerdighaek-boeg-150cm

Artikkel onsdag d. 22 mars 2023

Ferdighekk guide

Ferdige hekker er ikke bare ferdige hekker. Derfor, i denne artikkelen, gir vi deg 3 viktige og gode tips om hvordan du enkelt kan få øye på en kvalitets ferdighekk.
Ekspedisjon av PRIMA FERDIG HEKK

Artikkel fredag d. 4 november 2022

Plant i vei i minusgrader

Kan man plante PRIMA FERDIG HEKK i minusgrader? Det spørsmålet får vi ofte når det kalde vinterværet melder sin ankomst. Derfor forklarer vi her hvorfor du gjerne kan plante nå, og hvorfor det faktisk er en fordel på mange måter.
Bøg - fagus sylvatica

Artikkel søndag d. 24 april 2022

Bøkehekk – en absolutt hekkfavoritt

Bøk er en av de mest populære hekkene i vårt sortiment. Derfor opplever vi også at mange av spørsmålene vi mottar handler om pleie og håndtering av bøk, samt bøkehekkens pris og når man kan plante en bøkehekk.
Diabolo

Artikkel torsdag d. 10 mars 2022

Solbærspirea ‘Diabolo’ busker – få et flott fargespill i hagen

Solbærspirea 'Diabolo' busker er hardfør og med god veksthastighet. Det er det ideelle valget for deg som ønsker å plante en busk som ikke krever for mye vedlikehold.
Ferdighekk bøk fra PRIMA FERDIG HEKK - Carsten Knudsen Rynkeby Huse

Artikkel tirsdag d. 4 januar 2022

Økonomisk gevinst ved etablering av PRIMA FERDIG HEKK

CARSTEN KNUDSEN A/S valgte å etablere en ferdighekk i stedet for å plante de klassiske små tynne hekkstokkene på slutten av prosjektet. Dette gjorde at de siste 7 av 20 eksklusive utleieboliger bygget i RYNKEBY HUSE ble leid ut svært raskt. Les hvorfor her
Avnbøg Vinter Premium

Artikkel fredag d. 5 oktober 2018

Gartneren anbefaler – Den sterke og sunne Agnbøk ‘Vinter Premium’

Agnbøk har mange fordeler, noe som gjør det til et spesielt populært hekkvalg i norske hager. Vi gir deg her 4 gode grunner til å velge agnbøk 'Vinter Premium'.
Færdighæk plantes

Artikkel onsdag d. 11 oktober 2017

Lev ut hagedrømmen

Du trenger ikke ha grønne fingre for å plante PRIMA FERDIG HEKK les her hvor enkelt det er å lage vakre, harmoniske hekkrammer med en ny fullvoksen kvalitetshekk fra PRIMA FERDIG HEKK.
PRIMA FÆRDIG HÆK bøg plantet hos dronningen

Artikkel fredag d. 29 mai 2015

Dronning Margrethe fik PRIMA FERDIG HEKK

Vi er stolte af, at vi blev valgt som leverandør af færdighæk til Dronning Margrethe eventyrlige staudehave på Fredensborg Slot. Haven blev tildelt Dronningen i anledningen af hendes 75-års fødselsdag; en smuk og farverig gave fra folketinget.