Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Bøg - fagus sylvatica

Les om våre kategorier

Udforsk vores udvalg af hæktyper, der spænder fra den tætte og eksklusive PRIMA FÆRDIG HÆK® til den buskede og biodiverse PRIMA FÆRDIG VILDHÆK®.  Vi tilbyder også HERKULES HÆK® til dig, der kan vente et par år på at få en tæt hæk. Vores fyldige buske giver en alternativ løsning til at tilføje blomstrende karakter til din have. Og med vores udvalg af andet hæksortiment fra udvalgte leverandører er du sikret hækplanter af høj kvalitet. Under de forskellige hæk-kategorier, finder du også oversigten, over hvilke hæktyper du kan vælge i de forskellige kvaliteter.

PRIMA FERDIG HEKK®

Er du på utkikk etter tette og eksklusive hekkeplanter? Da anbefaler vi at du utforsker vårt utvalg av PRIMA FERDIG HEKK®. PRIMA FERDIG HEKK® sikrer deg øyeblikkelig privatliv allerede fra første dag, siden du får levert en tett hekk i ønsket høyde. Den tette og fyldige PRIMA FERDIG HEKK® ås i mange forskjellige høyder, alt fra 100 cm til 220 cm, bl. a. sorter som bøk og liguster. Tettheten og kvaliteten av PRIMA FERDIG HEKK® er standardisert gjennom forskning i samarbeid med adjungeret Professor i parkteknologi ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen. Dette sikrer den høyeste kvaliteten og tettheten for deg som kunde. På alle våre ferdighekker i denne kategorien finner du en etikett som er merket på planten.

PRIMA FERDIG HEKK – med topp

Leter du etter en ferdighekk hvor toppen ikke er klippet, så vil vi anbefale deg å ta en titt på vår PRIMA FERDIG HEKK med topp. Det er akkurat som vår tette og voluminøse PRIMA FERDIG HEKK, men med en liten forskjell – toppen av stammen er ikke klippet. PRIMA FÆRDIG HÆK med topp er for deg som ønsker en gjennomgående stammetopp, og ønsker at hekken skal vokse seg høyere enn den er ved levering. Vi opprettholder selvfølgelig den samme pålitelige kvaliteten som alltid.

HERKULES HEKK®

HERKULES HEKK® er en "nesten" ferdig hekk. Hvis du har mer tid og kan vente omtrent to år på en tett og fyldig hekk, bør du ta en titt på vårt utvalg av HERKULES HEKK®. HERKULES HEKK® og PRIMA FERDIG HEKK® vokser side om side i den fynske jorden, men HERKULES HEKK® når ikke de strenge kvalitetskravene som kreves for å bli klassifisert som PRIMA FERDIG HEKK®. Når du vurderer om du trenger en HERKULES HEKK® eller PRIMA FERDIG HEKK®, bør du vurdere om du trenger en tett og skjermet hekk med en gang, eller om du kan vente noen år til at hekken vokser seg skikkelig tett. Hvis du har to års ventetid, kan du med HERKULES HEKK® sikre deg en tett og godt etablert hekk.

Les mer om forskjellen på PRIMA FERDIG HEKK og HERKULES HEKK.

PRIMA FERDIG VILLHEKK

Hvis du ønsker et mer vilt og fyldig uttrykk, så er vårt utvalg av PRIMA FÆRDIG VILLHEKK® helt sikkert noe for deg. PRIMA FERDIG VILLHEKK® er designet til at gro vildt og busket, hvilket giver en mere organisk atmosfære i din have. PRIMA FERDIG VILLHEKK® er designet for å vokse vilt og buskete, noe som gir en mer organisk atmosfære i hagen din. Villhekken krever ikke like mye vedlikehold og klipping som PRIMA FERDIG HEKK® og andre ferdighekker. I motsetning til det velstelte kvalitetsuttrykket du får med en PRIMA FERDIG HEKK®, kan du med en villhekk skape en hekk som kan stå uklippet og blomstre. PRIMA FERDIG VILLHEKK® skaper et naturlig habitat for ulike dyrearter som fugler og insekter, og bidrar dermed til å øke biodiversiteten.

Fyldige busker

Hvis du leter etter en vakker løsning for å legge til skjerming og liv i hagen din, kan du med fordel se på vårt utvalg av fyldige busker til hagen din. I motsetning til PRIMA FERDIG HEKK®, er våre fyldige busker ikke klippet og kan stå solitært. De fyldige busker krever ikke samme vedlikehold som den klippede PRIMA FERDIG HEKK®, noe som gjør dem ideelle for å skape koselige og blomstrende omgivelser i hagen din. Fyldige busker har mange bruksområder, du kan plante dem solitært, bruke dem som et hekk eller på akkurat den måten som passer inn i hagelivet ditt. En vesentlig forskjell i produksjonen mellom våre fyldige busker og PRIMA FERDIG HEKK® er at de behandles annerledes ved klipping. Fyldige busker blir klippet for å oppnå en tett grenstruktur, men de blir klippet til å ha en mer buskaktig form, i motsetning til PRIMA FERDIG HEKK® som blir klippet for å danne en tett og jevn hekkflate.

Andre / Annet hekksortiment

Våre "andre" hekke leveres fra etablerte, faste og nøye utvalgte kvalitetsleverandører. Med denne ferdighekken får du også en kvalitetsferdighekk som oppfyller de kvalitetskravene vi stiller til leverandørene våre. Det langvarige samarbeidet med våre utvalgte leverandører har gjort det mulig for oss å sikre stabile leveranser. Vi kontrollerer nøye kvaliteten på plantene og sørger deretter for at de kommer trygt frem til deg som kunde. Denne ferdighekken er ikke en del av vårt PRIMA FERDIG HEKK® sortiment, som vi selv produserer på Fyn, men den er av en spesielt utvalgt og anbefalt kvalitet. Hvis du ikke ser akkurat den størrelsen og høyden du trenger i nettbutikken vår, kan du alltid kontakte salgsteamet vårt, så undersøker vi mulighetene for deg.