Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Forskjellen på PRIMA FERDIG HEKK og HERKULES HEKK

HVILKEN TYPE BØR DU VELGE?

To forskjellige kvaliteter

I det meste av ferdighekk-sortimentet vårt tilbyr vi to forskjellige typer ferdighekker. Eksklusive PRIMA FERDIG HEKK og standard ferdighekken HERKULES HEKK, som er et rimeligere alternativ til den voluminøse, tette og fyldige PRIMA FERDIG HEKK.

HERKULES HEKK er like gamle og sterke som PRIMA, og produseres side om side ute i produksjonen hos oss. Vi har en medarbeider som går og kvalitetssjekker hver enkelt PRIMA i plantefeltene våre, jf. vår strenge kvalitetsgaranti.

Som eneste i bransjen tilbyr vi kvalitetsgaranti på bøk og liguster. Kvalitetsgarantien gjør det helt åpent for deg å se hva du kan forvente av hver plante med tanke på forgrening, fylde, høyde, bunnforgrening og andre kvalitetsmarkører.

Er du interessert i å se et par videoer der vi viser forskjellen på de to kvalitetene, bør du se nærmere på YouTube-kanalen vår.

Bøkehekk i HERKULES HEKK vs. PRIMA FERDIG HEKK

Vi gir 3 års vekstgaranti på begge kvalitetene, forutsatt at veiledningen for planting og stell er fulgt korrekt.

De ferdighekkene som ikke passerer gjennom nåløyet når vi kvalitetssikrer ferdighekken, selger vi som HERKULES HEKK til en pris som er ca. 35 % lavere enn PRIMA FERDIG HEKK. Det betyr helt konkret at:

    • Dekkevnen på PRIMA FERDIG HEKK er bedre enn på HERKULES HEKK.
    • PRIMA leveres i nøyaktig angitt høyde. HERKULES HEKK har omtrentlig høyde og oppgis dermed i høydeintervaller.
    • PRIMA gir mer privatliv fra første dag.
    • Forgreningen på PRIMA FERDIG HEKK er eksklusiv fra topp til bunn.
    • Det tar HERKULES HEKK ca. 2 år å vokse seg til en 'PRIMA FERDIG HEKK' etter mottak.

Hvor lenge kan du vente?

HERKULES HEKK bruker ca. 2 år på å vokse seg til en fin, forgrenet hekkflate på nivå med PRIMA FERDIG HEKK fra den dagen du mottar den. 2 år er altså den korrekte tidsforskjellen du må forholde deg til i beslutningsprosessen.

Hvis du er i en situasjon der du ikke trenger en spesielt tett og fyldig hekk med en gang, men heller ikke vil vente i flere år, er HERKULES HEKK et veldig godt hekkvalg.

En PRIMA FERDIG HEKK er det ypperste innen hekkplanter – fyldig, tett forgrenet og danskprodusert. En ferdighekk fra PRIMA FERDIG HEKK sparer deg for 5 års ventetid og gir deg vakkert, grønt privatliv og le fra første dag.

Ring oss på tlf. +45 65 99 21 95 eller send en e-post til [email protected] hvis du har spørsmål eller vil ha mer info eller flere detaljer.

HMK og PFH – NO