Tlf. +45 6599 2195

Full Star Full Star Full Star Full Star Half Star 4.7 av 5 stjerner på Trustpilot

Snu plantene rikig

DET GIR DEN BESTE DEKKINGEN OG FINEST RESULTAT

Snu plantene rikig

Det er viktig at du er klar over at hekkplantene har to sider som ikke er klippet og to sider som er klippet. Det er viktig at du snur hekkplantene riktig da det gir det fineste resultatet.

Når du setter hekken i plantegrøfta én etter én, må du passe på at du snur dem på den måten at du får den mest tette hekkflaten mot deg.

Hekkplantene har to sider som ikke  er klippet og to sider som er klippet i produksjonsprosessen.  Dette skyldes at vi bare klipper og trimmer de to sidene som skal være hekkfasade (f.eks. inn mot huset og ut mot veien) etter planting.  Det er derfor viktig at de to uklippede sidene vendes inn mot hverandre, slik at de utstående grenene forener de enkelte hekkplantene og skaper en sammenhengende hekkfasade.

Grenstrukturen til hekkplantene kan variere, og det er derfor viktig å være nøye med plasseringen når de plantes. Et godt tips før planting er å plassere plantene foran grøfta i den posisjonen som du har tenkt å plante dem. Deretter kan du ta et par skritt tilbake, få et overblikk og sikre at plantene står riktig før du setter dem i grøfta.

Vend planterne korrekt